Evenskjer - Fauske - Saltsraumen

17.7. Tour de Norge: Evenskjer – Fauske – Saltstraumen

Säiden ollessa varsin sateinen, päätimme suunnata mantereen puolella Lødingenin ja Fausken kautta Bodøn tienoille yöksi. Vesikäyttöinen saha ohitettiin ja pysähdyttiin voimalalle tauolle jäähdyttämään auton ja vaunun jarruja.

Bodøn Saltstraumen Camping oli melkein täynnä ja saimme sähköttömän paikan. Harmi, että tultiin liian myöhään sillä vuorovesi oli vasta vaihtumassa ja Saltstraumenin pyörrevirtauksia ei päässyt näkemään.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2015, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.