19.7. Tour de Norge: Moskenes – Å – Kleppstad

Jussi kävi keräilemässä kiviä faijallensa kukkaruukkuun, muuten aika normaali aamu.

Liikkeelle lähdettyämme suuntasimme ensin etelään Å:n kylään, jonne E10-tie päättyy. Täältä on hyvä aloittaa matkamme Lofoottien läpi. Seuraava kohteemme olisi ollut päivittäin auki oleva Norske Telemuseet, paitsi jos toisin sanotaan. ja näinhän siellä ovella sitten luki, että seuraavan kerran maanantaina.

Reinessä käytiin tutustumassa Dagmars Dukke og Leketøysmuseum, jossa oli enimmäkseen anatomisesti vajaita nukkeja.

Illan ollessa aika pitkällä, jätimme viikinkimuseon seuraavalle päivälle ja otimme seuraavan camping paikan Lyngvær Bobilcamping.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2015, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.