Autotalli – Sähkölaitos kävi

IMG_0637

Viimein se sähkölaitoksen alihankkijan lähettämä asentaja kävi siirtämässä mittarin uuteen mittauskeskukseen ja oma sähkäri pääsi tekemään tarvittavat muutokset. Nyt talliin on sähköt ja sieltä jatkuu sitten vanhalle keskukselle ja lopulle kiinteistöä. Hurjat paukut tuolla on, liittymä on kuulemma 3 x 50A.

Tämän jälkeen päästiin viimein tekemään ulkopuolen täyttöjä ja nyt viikonlopun aikana on saatu suurelta osin tehtyä. Jonkin verran tarvitaan vieläkin sepeliä ja samalla pitää ottaa vaunun parkkipaikan ja tuon tien päälle mursketta.

Aluskatekin on saatu paikalleen ja ruoteet melkein kaikki paikallaan. Tänään ukkonen ja kaatosade piti huolen siitä, että katolla ei jatkettu ihan loppuun.

Foamit on lattian alle on melkein kaikki paikallaan, mutta rankka rakeiden sekainen kaatosade sai senkin keskeytymään, sillä vaikka aluskate onkin tuolla, tuli tuota vettä ja rakeita niin lujaa, että tuolla alla kastui oikein kunnolla.

IMG_0638

Nyt vielä viimeiset täytöt ympärille niin päästään levyttämään seinät ja vetämään vinolaudat tukevoittamaan runkoa.