29.7. Klaipėda – Kaunas

Klaipėdasta liikkeelle katsomaan kaupunkia. Näin perjantaina ilmeisesti valmistelivat jotain viikonlopun tapahtumaa, kun kaikki parkkipaikat oli suljettu. Yhtö tietä yritettiin ulos – ja se olikin sitten suljettu. Käännä sitten tämän koon autoa yksisuuntaisella kadulla. Pussattiin kevyesti sitikkaa. Täältä pitää päästä pois, joten suunnattiin Kaunasiin.

Kaunasista löytyi Lidl ja täydennyksen jälkeen Kaunas Camping oli meidän seuraava leiriytymispaikka.

Shaslikkiä iltapalaksi ja odottelemaan Juhan ja Markuksen saapumista Cosmon ja Pepen kanssa. Onkin jännitystä, miten Roki ja pojat suhtautuvat toisiinsa. Pieni iltakävely poikien kanssa ja ei mitään ongelmaa, hienosti meni!

30.7. Lepopäivä Kaunasissa

Seuraavan aamun puuhissa kahvit ja pään selvittelyä. Ilta oli mukavassa seurassa varsin hauskaa.

Puolen päivän aikaan Juha ja Markus suuntasivat pohjoiseen ja me jäimme vielä toiseksi yöksi. Huomenna Prismaan ja linnaa katsomaan.