Odotellaan, että Piia ja Mikko perheineen saapuvat tuohon viereen.

Venetsialainen Maisansalossa

Aamusta kiireistä pakkaamista ja odotellen mitä unohtuu kotiin. Ei päästy ihan ajallaan liikkeelle, mutta haittaakos tuo. Suunnattiin Tampereelle, josta haettiin tiskipöytä/alla autotalliin. Tampereella vielä Prismaan pikainen täydennys kuten #kaljapullot.

Vieressä vielä paikka Mikolle ja Piialle.

Päästiin hyvissä ajoin leiriin, jossa sitten illallista muurikalla ja odotettiin Pikarisia saapuvaksi. Heidän saavuttua pientä illanistumista ja sitten nukkumaan.

Olipa hyvä, että illalla laitettiin myrskyliinat markiisiin, sillä 6.30 kuulosti siltä, että se lähtee kohta tuulen mukana menemään. Pikarisetkin tulivat ulos katsomaan omaansa. Eikun kuselle ja takaisin nukkumaan.

Aamiaisen jälkeen päätimme ottaa markiisit sisään ihan varmuuden vuoksi. Päivällinen tehtiinkin sitten alueen kodassa, sillä muurikalla oli tässä tuulessa ihan turha yrittää.

Päivällä Roki pääsi kahlamaan rantaan ja hakemaan keppiä. Ja illalla olikin sitten ilotulitus.

Leirintäalueen vakiopaikoilla eräällä perheellä oli myös rottis-uros, Max. Max oli 7-vuotias, melkein Rokin kokoinen, mutta 51-kiloinen ja hieman leveämpi pää. Samalla tavalla pallohullu ja yllättäen lempipallo on myös punainen kumipallo, kuten Rokillakin!

Max ja Roki hieman räyhäsivät toisilleen. Taisi olla siinä remmiräyhää päällä kummallakin.

Eilen tuli tieto, että Rokille saattaa tulla kaveri nimeltään Rambo. Rambo on Karjaalla asuva saman ikäinen rottis. Käydään paluumatkalla katsomassa ja nähdään tulisiko nuo keskenään toimeen. Ei hitto, kaksi koiraa talossa? Apua!