Vanha keittiö ulos

Tästä se homma sitten alkaa. Nämä pitäisi purkaa pihalle, jotta ensi viikolla pääsisi keittiöliike asentamaan uudet jutut. Hirvittää oikeastaan eniten tuo välitilan laatoitus, että miten mahtaa saada pois.

Tiskiallastason poistaminen oli aika helppo kun sai vain sulut kiinni. Nuo sulut on aikansa nähneet ja pitää käydä ostamassa uudet, sillä kuuman veden sulkua ei saanut kuunolla kiinni. Näin ollen piti sitten sulkea kaikki vedet. Helpostihan nuo kaapit toisiaan lähtee.

Kylmäkaapit syrjään ja vielä näiden kaappien purku. Kattoa vasten oleva kotelointi olikin liimattu kaappirunkoihin ja lähti vasaralla lyömällä helposti irti. Tällä seinällä olevaa välitilan laatoitustakin irroittamaan pääsi yrittämään. Yritykseksi jäi, pitää varmaan ottaa litteä sorkkarauta ja naputella vasaralla. Poravasara on aika järeä työkalu ja menee kipsilevystä ennemmin läpi. Joten jätetään huomiseen.

Lattialaatoitusta ei ollut tarkoitus uusia, mutta jotenkin tuntuu, että sekin olisi tarpeen. Laatoitus on tehty joskus kaappien asennuksen jälkeen, ja sen kyllä huomaa. Ongelmaksi vain tulnee lattialämmityskaapeli, joka lienee laatan alla saneerauslaastissa suoraan.

Hyvä puoli tässä vaiheessa lienee myös se, että kaappien takaa ei löytynyt mitään jännää, vaikka kosteusvaurioita.

Julkaistu kategoriassa Keittiö avainsanoilla , kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.