Kaapistot keittiöön asenna!

Kävin aikaisin aamusta tekemässä pikaiset tasoitukset ennen kuin kaappien asentajat tulee paikalle. 


Siinä se alkaa olla. Sen verran meni uudestaan asennukseksi kun huomasin, että pistorasioiden sähköt oli laitettu kaappien keskelle, kun piti olla kaappien laidoilla. Kaappien keskelle nimittäin tulee LED-valospotit. 

Iltasella sitten vielä kävin piikkaamassa uunikaapin paikalta vanhat lattialaatat pois. 


Kaksi laatan paikkaa pitää liimata samalla kun takkahuoneen lattian laatoitus jatketaan perälle asti. Poistetun kaapiston alla kun sitten ei ollut laatoitusta.   

Julkaistu kategoriassa Keittiö avainsanoilla , kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.