Keittiötasot ja sähkötöitä

Aamusta saapui keittiötasot, jotka asentuivat varsin nopeasti. Putkimies tulnee huomenna kytkemään hanan, astianpesukoneen sekä altaan viemäröinnin. Samalla saa vaihtaa pesuhuoneen allashanan bidee-suihkulliseksi. 


Sähkärikin tuli yllättäen jo tänään iltapäivällä jatkamaan. Sai aika paljon aikaiseksi, viimeistely menee keskiviikolle. 

Minäpä otin ja kaivoin kaapin taakse livahtaneen valaisimen johtimet esille ja liimasin tuon liesituulettimen valkoisen kauluksen kattoon nyt kun maustekaappi oli poissa tieltä. Vois vielä sen sisäpuolelle ruutata uretaanivaahtoa tukemaan sitä. 

Julkaistu kategoriassa Keittiö avainsanoilla , kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.