22.7. Kööpenhamina

Busseilla kulkeminen ison koiran kanssa onkin hankalampaa, sillä kaikki eivät ota kyytiin. A-vuorot eivät ollenkaan ja muihin pääsee kuskin mielivallan mukaan. Osa matkoista saatiin kuitenkin taittaa bussillakin.

Ensin keskustaan raatihuoneentorille, josta kävellen hiljakseen kohta pientä merenneitoa. Matkalla toki pysähdys oluelle ja Rokille vettä.

Merenneidolta ei päästykään bussiin, vaikka vuoronumerosta olisi voinut olettaa. Kuski vain sanoi, että liian iso koira. Eikun kävelemään etsien matkalta toista bussia, joka menisi meidän campingin suuntaan jollaiseen sitten päästiin kyytiin. Rokilla meinasi tulla ahtaassa bussissa hieman pakokauhua.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.