28.7. Winterswijk – Boekelo, Enschede

Suunta kohti Obelink.nl suuta retkeilytarvikkeiden megastorea, josta sitten Grolsch-panimon esittelykierrokselle.

Obelink on valtava, siellä meni pari tuntia ihan vain käydäkseen hyllyt läpi ja se oli vasta eka kerros. Ostetiin uusi pöytä ja muita tarvikkeita. Aika vain loppui kesken kun piti ehtiä panimokierrokselle.

Grolsch-panimon kierroksella oppi taas uutta vanhan lisäksi panemisesta, siis oluen. Heidän vehnä-IPA oli oikein hyvää. Muutaman oluen maistelun jälkeen matkustajaa alkoi hieman hihittämään, joten oli aika antaa kiitokset, käydä tehtaan myymälässä ja suunnistaa seuraavalle camping-paikalle.

Tämän illan camping onkin sitten maatila Landschapscamping ‘t Scharrelhoes ja hieno paikka onkin. Vieraat otettiin kunnolla henkilökohtaisesti vastaan kädestä päivää oikein. Paikan palvelut esiteltiin ja osoitettiin, että tuolta voi paikan valita vapaasti. Uusille vieraille tarjosivat vielä kahvia ja leivät.

Nyt cramerissa kypsytetyn lasagnen jälkeen on hyvä mennä nukkumaan.

Roki elementissään. Kerrankin saa riehua!
Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.