3.8. Ribe – Stenbjerg, Snedsted

Ajoimme sateessa Esbjerg Dyreklinikeniin hakemaan Rokille leimaa passiin, että on saanut ekinokokkoosilääkityksen. Hieman oli taistelua Rokin kanssa, että sai annettua, mutta juustolla sai huijatuksi. Tarmin kylässä käytiin ostamassa seuraavaksi aamuksi sämpylät ja Rokille löytyi lelukauppa, josta löytyi “The Putki”. Rantatiellä jatkettiin Søndervig strandille, jossa söimme lounasta ja löysimme puutarhaamme peikon.

Thorsmindessä päästiin käymään rannassa ja Roki pääsi kunnolla juoksemaan pitkästä aikaa. Siitä sitten Stenbjerg Campingiin yöksi.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.