Uuden Sunlight T66 matkailuauton neitsytmatka

Vanha 2006 Fiat-LMC sai vaihtua 2017 Fiat-Sunlight matkailuautoon. Kesäreissulla kirjoiteltiin kriteerejä unelma-autosta ylös ja nyt sellainen sitten on alla. Käytettyjen markkinoilla tuntuu olevan aika vähän alkovittomia kahdella sängyllä olevia matkailuautoja, joten tässä kävi niin, että jouduimme ottamaan pakasta ihan uuden.

Perjantaina Tapio kävi vaihtamassa autot Best Caravan Espoon myymälässä, jossa suoritettiin muodollin luovutuskatselmointi. Liikkeen asentamana tuli markiisi, peruutuskamera, Android-radio navigoinnilla, sekä taakse tassut antamaan vakautta leiriydyttäessä. Jäimme vielä odottamaan kattokaiteita ja tikkaita, jotka asennetaan kun ovat saapuvilla.

Venesiltaan venetsialaisiin

Perjantain iltapäivänä pikainen varusteiden pakkaaminem autoon, osittain karsien sitä tavaran määrää mitä on ollut mukana edellisessä autossa. Vielä on hakusessa ainakin tuon takatallin järjestys ja että mitä sinne nyt oikeasti tarvii saada kyytiin. Muuten sisätiloissa lähinnä keittiön kamat löysivät paikansa, sekä tietenkin Rokin ruoille ja herkuille. Ihmisten vaatteilekin paikat löytyivät. Päästiin 19:00 liikkeelle ja pikainen pysähdys kauppaan Nummelassa hakemaan viimeiset tarpeet. Yhdeksen aikaan illalla saavuimme leirintäalueelle, jossa meille oli varattu paikkaa pyyntömme mukaisesta rannan puolelta. Siellä ei vain saanut auto mitenkään suoraan, joten siirryimme tienpuolelle matkailuautojen-/vaunujen loosseihin. Iltapalaksi haettiin alueen grillistä erinomaiset ranskalaiset Makulihan Texmex- ja Salarakas-nakeilla oluiden kera. 8€ annos juomineen ei ollut yhtään liikaa. Aamiaisen jälkeen käytiin Rokin kanssa lenkillä ja ihmettelemässä Tammelan maalaismaisemaa. Kyllä jotenkin pistää vihaksi ihkisten tyhmyys kun pitää heittää roskat tien ojaan. Mutta miuten kaunista seutua. Komean kokoinen katajakin löydettiin. On varmasti ikää tällä. Lenkiltä palattuamme pantiin leiri kuntoon, jotta päästään laittamaan päivällistä.

 

Liha pyörii grillissä ja ruokailun jälkeen iltasella kuuntelemaan jazzia ja ihmettelemään alueen tuli-showta. Kyllä sitä paskemminkin voisi viikonloppuansa viettää.

Julkaistu kategoriassa Matkailu, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.