26. – 27.7. Mariánské Lázně – Písek – České Budějovice

Reitti Mariánské Lázně – Písek – České Budějovice kiemurteli vuoristoa ja maaseutua

Mariánské Lázněn suihkulähteet

Käytiin kurkkaamassa Mariebadin kuuluisia suihkulähteitä, harmittavasti se hienoin oli koirilta kielletyllä osalla tuota puistoa joten Roki ja Jussi jäivät hetkeksi odottamaan kun kävin kuvaamassa paikkaa. Päivän edetessä alkoi teiden pinnat lämmetä sen verran, että jätimme pidemmät turreilut tekemättä ja jatkoimme matkaa.

Kauppaan Písekissä

Aikamme ajettuamme maaseudun pikkuteitä saavuimme Písekin kaupunkiin, jossa päästiin kauppaan ostamaan viikonlopun eväät. Jussi ja Roki jäivät odottamaan autoon ja pitämään ilmastointia käynnissä.

Roki seuraa parkkipaikan tapahtumia sillä aikaa kun Tapio käy kaupassa.

České Budějovice

Leiriytymispaikaksemme olimme valinneet vuodelta 2016 tutuksi tulleen Dlouha Louka Village Resortin. Netistä ei vaan selvinnyt onko siellä vielä matkailuajoneuvoille paikkoja vai ei. Heidän omilla sivuilla ei ole mitään mainintaa niistä. Päätimme kuitenkin ajaa paikanpäälle ja tarkistaa tilanne. Saavuttuamme oli portti kiinni, mutta aukesi kuitekin kun autolla hiivimme aina vain lähemmäksi. Vastaanotossa ei ollut ketään, muuta ovella oli numero mihin voi soittaa. Samaan aikaan herrashenkilö lähestyi meitä puhuen puhelimeen ja antoi sen meille. Puhelimessa rouvashenkilö lähinnä kertoi, että tänne vaan ja paikka vapaa.

Saimme auton paikoitettua ja leirin pystytettyä kun henkilökuntaa tuli kertomaan hinnoista (40€/yö, kaksi henkilöä, autopaikka sähköllä, uima-altaan käyttö ja vielä saunakin). Hieman ehk sekava on toiminta, mutta homma järjestyi.

Lauantaina aamupäivällä tuli respan neiti rahastamaan, antamaan avaimen portteihin ja sovittiin, että saamme saunan lämpimäksi viiden aikaan.

Saunapäivä

Yle Saunapäivän kunniaksi, pääsimme itsekin saunomaan, josta samalla osallistuimme kansainvälisen DMR-verkon Worldwide net roll calliin. Tässä muutamia kuvia saunalta.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2019, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.