3.8. Meersburg – Rottweil – Steinach

Reitti Meersburg – Rottweill . Steinach

Meersburgin Stellplatzilla oli oikein hyvät peruspalvelut. Kunpa näitä olisi Suomessakin. Löytyy vessat erillisellä pisuaarihuoneella, pysäköinnin rahastus, kemssan tyhjennys ja sähkö saa 50¢-kolikolla 1kW verran, se sitten kestää sen mitä kulutus on. Meillä kävi vielä hyvin sinänsä, että täältä oli juuri jatkamassa matkaa toinen karavaanari, jolla jäi käyttämättä vuorokauden minimimaksusta koko yö seuraavaan puoleen päivään asti ja lykkäsi sitten meille parkkilappunsa.

Tänään ajettiin Rottweiliin Rokin pyhiinvaellukselle. Viimeksi oli sunnuntai ja kaikki paikat oli aikalailla kiinni. Nyt lauantaina kadulla, jossa se rottweilerpatsas on, oli markkinapäivä ja sinne ei koirilla ollut asiaa. Nyt kuitenkin löysimme toisenkin rotikkapatsaan ja vielä Rottweil-kaupan, jossa myytiin rotikoihin ja Rottweiliin liittyvää tavaraa. Siellä Roki sai herkkuja ja otettiin kuvakin joka päätyy kaupan seinälle.

Illan camping löytyi tienvarsikyltin perusteella, että tuonne. No sinnehän ajettiin ja tullessamme portille tuli tyttö kertomaan, että paikka on täynnä, mutta yksi paikka sähköllä löytyy ja että respa aukeaisi puolen tunnin kuluessa kolmelta. Jäimme odottamaan ja paikan saimme. Parin stellplatz-yön jälkeen on hyvä päästä suihkuun ja tyhjentämään kemssa.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2019, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.