Kevään kukitusta

Aloiteltiin kesäkukkien istutuksia ja puutarhaa siistimistä kuun alussa. Puutarhassa olleille kolmelle padalla tehtiin peti terasssin viereen ja viimeisiä maisemointejakin saatiin tehtyä.

Kukkakaupoista haettiin orvokkeja, pelargoneja, raperperia sekä yksi rhododendron.

Kriikuna ehti jo kukkia viime viikonloppuna, mutta omenassa on komeat kukinnot.

Puutarhan hommia saisi tehdä kokoajan. Jatkettiin hommia kitkemällä voikukkia ja siivoamalla kukkapenkki.

Kukkapenkkiin siirtyi raparperi väliaikaisesta ruukustaan sekä kihlapäivän ruusu jonka kaiketi pitäisi viihtyä talvenkin yli.

Useampana edellisenä talvena talttahampaat (aka. rusakot) olivat antaumuksella syöneet toisen omenapuun kuoren kauttaaltaan. Sitten se puu kaadettiin, joskin vaurioituneen kohdan korkeudelta.

Tänä vuonna havaittiin, että ei se puu kokonaan olekaan kuollut vielä, sillä uusia versoja näkyy tulleen esiin. Samalla ajateltiin kokeilla, miten tuo lähtisi kasvamaan jos internetissä nähdyn esimerkin mukaan istuttaisi siihen toisesta puusta katkotun oksan. Eipä siinä mitään häviäkään, jos kokeilee ja ei sitten toimikaan.

Julkaistu kategoriassa Piha, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.