8.8. České Budějovice – Praha

Täällä taisi tulla meidän reissun kääntöpaikka ja hiljalleen on aika suunnata takaisin.

Plzenistä karavan.cz -verkkokauppa vastasi, että heillä ei ole varastossa mitään, jotta siis ei saada markiisin seinää eikä aurinkosuojaa tuulilasiin. Pitää siis etsiä varmaan Suomesta. Suunta siis Prahaan ja mietitään, mitä siellä tehdään.

Prahassa saavutaan pienelle saarelle venesataman leirintäalueelle Caravan Park Prague (Street view) ja “päivä Prahassa”. Ei juurikaan turismia tällä kertaa. Käytiin kaupassa. Saaren pohjoiskärjestä kätevä venekuljetus Vltava-joen yli kaupungin puolelle ja siitä olisi vielä varmaan päässyt Malá Stranan puolelle, jos olisi huomannut kysyä. No ei pieni kävely haittaa.

OC Nový Smíchov -kauppakeskukseen taaperrettiin siis jos löytyisi Rokille vaikka iiso iso keltainen pallo. Mutta ei, Pet Center oli kiinni remontin takia.

Isännille kaljaa Tescosta ja takaisin leirille. Matkaa taitetaan kahdella ratikalla. Ensimmäinen kääntyi väärään suuntaan, mutta sieltä tulikin meille sopiva ratikka, joka vei suoraan venelaiturille. Ja näin illaksi ruoan laittoa ja sitten yöpuulle.

JK: Leirillä oli (nuoria) italialaisia PALJON ja maisemat hyvät 🙂