7.8. České Budějovice

Kierrettiin kaupungilla katsomassa paikkoja. Viereisen puiston läpi kulkemalla pääsee silloille, jotka vievät vanhaan kaupunkiinja keskustorille. Roki poseerasi erään hotellin edessä, jossa Perttu ja Laura oli yöpynyt joitain viikkoja aikaisemmin.

Jatkettiin kiertelyä ja kaapattiin oluet Polo pizzeriassa, jossa Roki sai heti vesikulhollisen eteensä ja kokkitäti toi vielä kinkkusiivuja! Oho. Ymmärrettiin saksankielen mukaan, että hänelläkin on ilmeisesti Rottis. Ei oikein ollut yhteistä kieltä.

Käveltiin keskustaa kiertävää puistoa kohti Laulan suosittelemaa pienpanimoa lounaan ajatuksella ja maistelemaan oluita. PÖH! Paikka on sunnuntaina KIINNI! Sunnuntai kun oli, niin kaikki paikat oli kiinni, joitain ravintoloita lukuunottamatta.

Lounaaksi sitten ketjuravintola Vendettan “Czech Special”, joka osoittautui ihan hyväksi.

Löytyipä yksi Alpha-rotsien kauppakin, mutta ei lähdetty koiran kanssa katsomaan – ja kiinnihän sekin olisi varmasti ollut.

Palattiin loppumatkalla leirille käytiin sen viereisen puiston reunalla olevassa Kaufmanin kauppakeskuksessa taas ostamassa vesi- ym. täydennyksiä. Otettiin 0,5l Budweiser pullot, á 0,60€. Pantteineen! Sitten loppusunnuntai meni vähän laiskotellessa ottaen aurinkoa – ja Rokilta leikattiin kynnet.