Keittiösuunnitelmaa

Tarkoitus on päivittää uuden kodin keittiö. Arvostan tässä keittiössä tuota koko pöydän tiskiallasta ja onhan siinä tilaakin reilusti. Tasot ovat laminaattia vaikka kiveltä näyttävät. Liesi onkin sitten ihan perinteinen ja vain 50cm leveä. Välitilan laatat on jossain vaiheessa maalattu yli ja se näkyy.

20170301-myyntikuva-4.jpeg

Nykyinen keittiö

Ikean keittiösuunnitelmaohjelmalla saa aika hyvin kuvattua ajatuksensa tulevasta keittiöstä. Sillä saa samalla suuntaa antavan hinnan kalusteista ja koneista. Siihen toki tarvitaan mittoja aika paljon, jotka oli kätevää keräillä yhdellä asunnon näytöistä.

Screenshot 2017-04-08 07.02.31.png
Ikean keittiön suunnitteluohjelman tulos

Tällä suunnitelmalla on helppoa lähteä pyytämään tarjouksia keittiöliikkeistä.

Julkaistu kategoriassa Keittiö avainsanoilla , kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.