17.7. Kapellskär – Kalmari

6:17 saavuttiin satamaan ja ajo Tukholman läpi sujui kivuttomasti. On vissiin Ruotsi lomalla heinäkuun, ei ruuhkamaksuja eikä sitä ruuhkaakaan. Tukholmasta ajoimme rauhassa E4- ja E22-teitä etelään Kalmariin.

Ensimmäisen Kalmarin Campingin kanssa saimme havaita, että kaikki sähköpaikat ovat loppu. Päätimme ajaa Öölannin puolelle, josta saimmekin oikein hyvän paikan.

Kelin puolesta on hyvää ja aurinkoista, mutta kovin tuulista. Markiisia ei uskalla jättää valvomatta auki.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.