19.7. Eteläinen Öölanti

Aamutoimien jälkeen, lähdettiin kiertämään eteläistä Öölantia ja katsomaan sen pään majakkaa Långe Jan. Sieltä sitten itäistä rannikkoa takaisin pohjoiseen ja matkalla lounaaksi kalasatamassa “Fish’n’chips”, jotka olivat varsin hyvät.

Maalaiskaupasta isännän oma viherpippurisalamia, jonka maksaminen osoittautuikin hankalaksi, kun ei meillä mitään kruunuja ollut mukana. Bank Giro on Ruotsin joku kansallinen järjestelmä ja joku Swish olisi kans ollut. Sähköpostilla saimme pyydettyä IBAN-tilinumeron jolla saimme maksettua.

Yöpaikkaa saimmekin sitten etsiä oikein urakalla monen leirintäalueen kautta. Lopuksi saatiin ihan hyvä sähkötön paikka.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.