24.7. Flensburg – Drochtersen

Nokka kohti Hollantia, eiku Rottweilia, eikun Hollantia.

Ajettiin Kielin kanavan länsipäätyyn, Brunsbütteliin Elben rannalle katsomaan sulkuja ja sitten erinnäisten seikkailujen jälkeen lauttajonoon Elben yli. Parin tunnin jonotuksen jälkeen päästiin yli – Hampurin kautta olisit jo perillä :).

Tämän illan Camping “Am Leuchtturm” löytyi kuitenkin pian Elben toiselle puolelle Drochterseniin päästyämme ja oli tilaakin vielä, vaikka kello oli 19:00. Lihat grilliin sateessa ja syömään.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.