25.7. Drochtersen – Harlingen (Hollanti)

Suunnitteilla oli käydä Hollannissa moikkaamassa Neliä Den Boschissa, mutta yöllä tuli viesti, että Ed on lennätetty äkillisesti kotiin Riadista ja on pyörätuolissa. Tänään oli menossa leikkaukseen. Toivotaan, ettei vakavampaa ja paranee pian,

Enimmäkseen siirtymäpäivä Hollantiin. Todettiin, että saksalainen Lidl on paska kauppa, hyllyt tyhjillään. Saksan puolella ennen rajaa löydettiin jäätelöpuoti, josta otettiin annokset spagettijäätelöä.

Illaksi tultiin Harlingeniin, josta oiva camping patovallin vierestä. Alueen ravintolasta otettiin hollantilaisia snack-herkkuja iltapalaksi. Rokin kanssa käytiin lenkillä patovallia pitkin, jossa Roki näki lampaita ja oli ihan kiltisti.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.