26.7. Harlingen – Winterswijk

Jussi pääsi ajamaan isoa patoa (Breezanddijk) pitkin, jolle pysähdyimme katselemaan paikkojakin. Sitten oli tarkoitus ajaa Zaanse Schaan -museolle katsomaan hollantilaisia tuulimyllyjä, mutta siellä oli parkkipaikka aivan täynnä. Ei lähdetty vääntämään tätä maantielaivaa pienellä parkkipaikkalla, joten jatkoimme matkaa kohti Winterswijkiä ja kaupan kautta leirintäalueelle.

Wiescampissä on hienosti jokaiselle oma WC-/pesutila lämpimällä vedellä. Ajateltiin jos olisi syöty pyykinpesun aikana ravintolasta jotain, mutta 15€ annoshinta ajoi juomaan pelkät oluet.

Kuivausrumpuun olisi tarvinnut tietenkin oman poletin, jota ei enää saanut respan ollessa jo kiinni, kello 16:00 jälkeen! Virittelimme sitten köyden ja siihen pyykit kuivumaan.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2017, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.