Tankataan Rukalla

23.7.2018

Ei sitten tankattu, otettiin Kuusamossa jo täyteen ja hyvä niin. Se oli halvempaa.

Pysähdys Hiljainen Kansa -taideteokselle oli hiljentävä, vaikka tuossa ei ollutkaan mitään erityistä sanomaa tai historian muistoa, mitä alleviivattaisiin. Omalaatuinen ja omituinen. Tuonne saa kuulemma lahjoittaa omia vaatteitaan. Noita vaihdetaan pari kertaa kesässä ja joka vuosi on siis vähän erilainen vaatenäyttely.

Rokilla oli tosi kivaa, kahvion henkilökunnan tytöt tuli rapsuttamaan ja kävi siinä yksi perhekkin silittelemässä. Rokille tarjoiltiin myös vettä.

Itse ostimme pihlajanlehtimehut. Vallan hieno makukokemus.

Matkalla käytiin otsikon mukaisesti Rukalla, emme siis tankkaamassa – ehe ehe – vaan katsomassa Digitan mastoja ja maisemia.

Ja samalla Tapio halusi näyttää kortteerin, jossa monilla reissuilla Jepen kanssa ovat majoittuneet ohi mennessään.

Sitten päädyttiin seuraavaan yöpaikkaan, joka löytyi Kemijärven Hietaniemestä. Saavuimme aikamoisessa kaatosateessa, joka alkoi juuri kun tulimme paikalle. Sateen rauhoituttua pääsi avaamaan paikkoja ja tekemään ruokaa.

Tänään vielä iltasuihkua ja nukkumaan. Niin ja blokin kirjoitusta.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2018, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.