Spåkenesin tykistöasemat ja Tromsan tunnelit

29.7.2018

Rikottua rautaa ja betonia

Spåkenesin tuttu drive-in reitti on kasvanut hiljalleen umpeen, joten piti kiertää rannan puolelle päästäkseen kohteeseen.

Parkkiin pääsi tuohon tukiaseman lähettyville ja tuosta on polku ylös tähän mistä kuva on otettu.

Ylhäältä löytyy uutena juttuna kyltitys noista sodan ajan muistoista.

Tromsø

Tykkään syö raunion näkemisen jälkeen ajettiin ensin kurkkaamaan jos Telemuseo olisi auki, no eipä ollut: Avoinna vain keskiviikkoisin 10-14 tai tilauksesta. Pöh. Poseerattiin kuitenkin museoidulla Langnesis -lähetysaseman maston pätkällä, joka on samalla hyötykäytössä.

Tollanen siis tuolla on seisonut. Mast mot nord ved Langnes kringkaster 1989.

Kierreltiin vielä parit liikenneympyrät Tromsøn keskustan alla. Kun kello oli vielä vähän, päätettiin suunnata Kilpisjärvelle saunaan.

Kyltit kertovat olennaisimmat asiat täältä. Paikka ei ole muuttunut sitten viime käynnin. Hyttysiä ei ollut yhtään eikä Rokia illalla ulkoiluttaessakaan ollut lentäviä pörriäisiä tai mäkäräisiä mainittavasti. Hieno keli.

Ennen saunomista nautittiin jälleen kerran itsetehtyjä hamppareita. Pakolliset ruokakuvat, olkaa hyvä:

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2018, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.