1.8. Villafranca in Lunigiana – Genova – Como – Rivera (Sveitsi)

Reitti Villafranca in Lunigiana – Genova – Como – Rivera (Sveitsi)

Italiassa kiertelimme välimeren rannikkotietä (SS1) kohti Genovaa, josta suuntasimme pohjoisen suuntaan kohti Travemündeä. Sveitsiin saavuttuamme havaitsimme, että bitti lakkasi toimimasta. Sveitsi ei ole kotimaan teleoperaattorimme EU-roamingissa mukana, no eipä se Sveitsi ole EU:takaan. Tällä siirtymällä ei oikeastaan tullut kuviakaan.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2019, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.