30. – 31.7. Lienz – Bressanone (Italia) – Modena – Parma – Villafranca in Lunigiana

Reitti Lienz – Bressanone – Modena – Parma – Villafranca in Lunigiana

Pitkä ja oikeastaan tylsä siirtyminen Itävallasta Italian halki Toscanaan moikkaamaan peruskoulun aikaista kaveria. Oli mukava käydä kurkkaamassa Markuksen ja Juhan ihanaa Casa Vicoa, joka on toki varattavissa AirBnB:n kautta, jos sattuu loma osumaan sopivasti. Pari viimeistä kuvaa on iltanäkymät Casa Vicosta. Alueella olisi paljonkin nähtävää, mm Cinque Terre, jossa käyminen meillä jäi toiseen kertaan.

Jäimme kahdeksi yöksi Villafrancaan, jossa saimme pidettyä lepo- ja pyykkipäivän.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2019, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.