25.7. Espoo – Kustavi – Korsö, Brändö

Espoo – Raisio – Kustavi – Korsö, Brändö

Luulimme lähtevämme ihan ajoissa niin, että jäisi lauttoihin aikaa pari tuntia, ennen kuin tuo varattu 18:35 lautta menee. Niin siinä kuitenkin jännättiin sitten, että ehditäänhän Vartsalan lossiin 18:10, josta on lyhyt siirtyminen sitten Osnäs-Åva -lauttaan.

Matkalla käytiin lounastamassa Hiidenpirtissä possun leikkeet valkosipulipotuilla. Ihan hyvää safkaa saa tuolta.

Possunleike

Raisiossa pysähdyttiin täydentämään ruokakaappeja ja ostettiin Jussille unohtuneen hupparin sijalle toinen huppari sekä Haltin kuoritakki, jollaista Jussilla ei vielä ollutkaan, sillä vedenpitävä kevyt kuoritakki olisi ollut tarpeen monesti.. No nyt sellainen on.

Tämän jälkeen jännitettiin, että miten ehditään lauttoihin.

Perille, Fisketorper i Brändö, kuitenkin päästiin ja majoitusyksikkömme pääsi mukavasti rantaan lähelle saunaa. Ainoa vika oli jumalaton määrä hyttysiä. Roki tuntuu myös keräävän niitä ympärilleen magneetin lailla. Iltapalaksi otettiin ahvenanmaalaiset pannari hillolla ja kermavaahdolla ja lasilliset valkoviiniä.

Illaksi saatiin vielä vuoro saunasta ja pääsi mereen uimaan. Roki ja Tapio heitti talviturkin.

Matkakilometrit 251 km, josta lautat
– Vartsala 0,9 km
– Vuosnainen – Åva: 11,6 km

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2020, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.