SRAL101 kesäleiri 2022

Tänä vuonna järjestettiin jälleen radioamatöörien kesäleiri. Pariin vuoteen ei koronapandemian vuoksi ole varsinaisesti kesäleiriä ollutkaan.

Kesäleiri järjestettiin tällä kertaa Riihimäen OH3AD ja Hämeenlinnan OH3AA yhteistyönä Tammelan alueella sijaitsevassa Eerikkilän liikunta- ja tapahtumakeskuksessa. Tämä on sikäli ei niin sopusointuista, sillä radioamatööritaoahtiman järjestämispaikkana nämä harvoin ovat täysin optimaalisia. Noh, tämä oli – ehkä hieman pessimistinen – lähtöolettama.

Leirille matkaaminen oli varsin pikainen siirtymä, sillä välimatka oli reilusti alle sata kilometriä. Helppoa ja nopeaa. Paistoi vettä ja satoi aurinkoa… Eiku siis mitähän kirjoitin… Noh, perille päästyämme satoi ja paistoi, mikä oli säätyyppinä oikeastaan yleisin koko leirin aikana.

Kesäleirin aikana perjantaina onnittelumme ja juhlimme Even/Eveliinan/Elinan/Empun (valitse suosikkisi) 18-v syntymäpäivää. Kakku oli hyvää ja juomaa oli paljon. Onnittelut vielä kerran!

Muistelimme myös pienemmässä piirissä jo aiemmin edesmennyttä ystäväämme Joachim Paganusta, Jeppeä OH2KXH. Tämä muistotilaisuus venyi koronan vuoksi jo miltei kolmatta vuotta. Mutta Jepen muisto pysyy edelleen mielessä ja moni silmäkulma kostui ja ääni sortui monesti Jeppeä muistellessamme. Kiitos kaikille osallistuneille. Pidetään huolta toisistamme ja ennen kaikkea ollaan yhteydessä toisiimme, kuten Erik oh2lak tuossa tilaisuudessa taisi lausua.

Kesäleirin ehdottomia parhaita juttuja on epäilemättä muiden samanhenkisten ihmisten tapaaminen ja sosiaalinen kanssakäynti. Puhumattakaan uusiin tuttavuuksiin törmääminen, mikä on eittämättä joskus väistämätöntä 🙂

Paluumatkalla ei tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista, eikä tarttunut kuviakaan.