Kõrkküla - Rakvere - Lahemaa

29.7. Kõrkküla – Rakvere – Lahemaa, Loksa

Tälle päivälle olimme valinneet kohteeksi Rakveren linnan mäen. Koiran kanssa tämän nähtävyyden sisään ei päässyt, mutta mainio näky silti. Näin koiran kanssa matkaten tulee yleensä nähtyyvyksiä katseltua ihan eri kulmista.

Täältä sitten tankin kautta seuravalle leiripaikalle meren rantaan Lahemaa Camping. Pienen tutkimisen jälkeen löytyi Krooning polttoaineasema matkan varrelta. Krooning tuntuu olevan eräänlainen hintahäirikkö. Virossa näyttäisi olevan valtakunnallisesti suurella osaa asemia aina sama hinta, mutta tällä on yleensä muita halvempaa.

Tällä leirintäpaikalla oli oma pieni ravintola-kahvila, jonka saslik oli vallan törkeän hyvää! Lisäksi näyttää olevan uuden oloiset fasiliteetit – noh, vuoden ikäiselle paikalle ei ihmekään. Ja vessat on merkitty huumorilla..

Ja saipa edes yhden illan auringonlaskun melkein kiinni ja kuvaan saakka.

Hyvästit tälle päivälle.. Tulkoon pian uusi!