Tarto - Narva - Mereoja, Kõrkküla

27.7. Tarto – Narva – Mereoja, Kõrkküla

Tänään päätimme jatkaa matkaa ja käydä katsomassa Narvan linnaa ja käydä ihmettelemässä Viron itäisintä maapistettä venäjän vastaisella rajalla, mikä sekin sijaitsee samassa paikassa.

Matkalla kävimme katsomassa Peipsijärven maisemia Mustveen kylästä. Melkoisen iso järvi!

Narvassa hetki meni etsiessä pysäköintiä. Peetri Platsille ei tarvitse yrittää suomalaisella autolla, kun parkkimaksuautomaattiin ei voinut syöttää suomalaista rekisterinumeroa. Siirryimme hieman toisaalle pysäköimään maksutta. Ja aivan täydellinen sijainti nähtävyyksien keskellä!

Päädyimme päivän turreilun jälkeen Narva-Tallinna E20-valtatien varrella olevalle leirintäalueelle Mereoja Camping, mikä on paikkana aika tuore ja näytti saaneen hyvin kehuja. Paikka on varsin siisti ja avara. WC ja suihkutilat erittäin toimivat ja siistit.

Roki pääsi myös vaihteeksi meren äärelle.

Suomenlahti takana taustalla.

Päivä paikallaan

Tällä reissulla on otettu enemmänkin tavaksi oli kaksi yötä yhdessä paikassa. Aika mukavaa oikeastaan, kun ei tarvii kokoajan muodostaa ja purkaa leiriä.

Pieni päiväkävely Rokin kanssa takaisin tien varteen ja sitten aurinkoiselle omalle pihalle juomaan olutta. Naapuritontilla on hassu pikkumökki, joka näyttää pihansa puolesta aika käyttämättömältä.

https://videos.files.wordpress.com/n5XNyIBw/img_1717.mp4
Lauantaiaamun puppet show