Asuntovaunu vaihtui matkailuautoon

Etsintää

Tammikuussa käytiin talvipakkasilla tutkiskelemassa matkailuautoja josko kesällä lähtisi kiertelemään etelän suuntaan.

Muutamia ehdittiin tutkiakin ja yhtä halusimme tutkia tarkemmin. Se tosin osoittautui ihan pommiksi. Myyjä oli kuitenkin sen verran fiksu, että osoitti meidät toisenkin auton luoksi ja siihen siihen tykästyimme. Jonkin verran kuitenkin sisustuksellisesti tiesimme, että sille joutunee jotain tekemään

Etsinnän tuloksena siten löytyi Fiat Ducato 2.8 JTD alustalle tehty LMC Liberty A 671 vuodelta 2006. Samalla päivällä teimme sitten vaihtokaupasta kauppakirjat.

Vaunu pois ja auto tilalle

16. tammikuuta veimme vaunun pois ja haimme auton Espoon Best Caravanista.

Jussi otti ohjat ja ajoi uuden automme kotiin odottamaan uusia seikkailuja.

Vaikka olikin keskipäivää, niin aika hämärää oli tuolloin. Onneksi autossa on M+S renkaat, joten sillä sai ihan laillisesti ajaa talvisäässäkin.

Tuona aurinkoisena talvipäivänä auto saatiin turvallisesti omaan pihaan, jossa se saakin odottaa, että pääsemme sitä tuunaamaan omaan makuumme.

Vaunun matka meidän käytössä päättyi tänään, kun vaihdoimme sen matkailuautoon. Tästä päivästä alkaen tässä (päivä)kirjassa kerrotaan Ahi-wankkurilla tehdyistä reissuista.

Ihan kaikki ei mennyt tämän hankinnan kanssa putkeen. Ohjauksen puoltamisen vuoksi veimme auton takaisin liikkeeseen, saatuamme vihjeen, että kyse voisi olla iskareiden yläpään laakereista. Best hoiti huollon kiltisti.

Lisäksi kevään aikana tuli muita pieniä huoltoja, kuten käyttövesipumpun vaihto.

60.268554924.7570415