Nordkapp

27.7.2018

Päivän teemana lähinnä Nordkapp. Sinne ajaa Lakselvista aika kauan ja takaisin Oldenfjordiin vielä vähän lisää, josta Altan suuntaan etsimään illan parkia.

Täytyy sanoa, että hulluimpia tienkäyttäjiä tuntuu olevan motoristit! Aivan päättömiä ohituksia sokeissa mutkissa kapeilla pohjoisen Norjan teillä! Kiitos, olemme jo saaneet yhden pyörän peffaamme, emme halua lisää.

Yksikin ohitteleva motoristiporukka tuli vastaan väkisin, että liinat sai laittaa kiinni, että mahtuivat takaisin kaistalleen meidän ja vastaantulleen matkailuauton välistä. Pitää jaksaa editoida kohtaus talteen tuolta dashcamilta.

Tässä kuitenkin kuvia Nordkappista.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2018, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.