Salo-Huittinen-Kaskinen

20.7. Salo – Huittinen – Mariestrand camping, Kaskinen

Salossa käytiin torilla nauttimassa suolaiset karamallipehmikset. Samalla ihan sattumalta törmättiin radioamatöörituttavaamme OH2LH. Samalla käynnillä haettiin apteekista Rokille antibioottikuuri tulehdukseen.

Salon elektroniikkamuseo oli varsin sopiva kulttuurihetki tälle reissulle, paljon on esillä vanhoja radiota, puhelimia, telkkareita ja muuta tietotekniikkaa, unohtamatta Nokian puhelinhistoriaa.

Kulttuurin ohessa käytiin ostamassa uudet tunkit autoon, joilla saa etupään tuettua, ettei auto heilu niin paljoa sisällä liikkuessa. Aiemmat saksitunkit toimivat vielä tukemiseen, mutta ei niillä autoa pysty nostamaan. Pullotunkeilla nousee.

Salosta poistutttuamme suuntasimme Närpiön suuntaan, sillä pitää edetä jouten, jotta ehdimme ajoissa Ruotsiin ja siitä vielä läpi Norjaan. Roki on nimittäin saanut vaaditun ekinokokkoosilääkkeen maantaina ja viiden vuorokauden kuluessa pitää saapua maahan. Näin ollen tulee pari pitkähköä siirtymistä turismin sijasta.

Illan majoituspaikaksi valikoitui jo aikaisemmilta kerroilta tuttu Mariestrand Camping Kaskisessa. Tämä on pienehkö mutta viihtyisä paikka, joten siksipä tämä valikoitui paikaksi nytkin.

Julkaistu kategoriassa Kesäloma 2022, kirjoittanut .

Tietoja oh2th

70-luvulla syntynyt nörtti, joka pitää kotiaan Espoon Kauklahdessa yhdessä Jussin kanssa. Meillä on talonvahtina Roki-koira. Töissä palvelukehityksen johtamisen asiantuntija. Kotona automaatio- ja IoT-säätäjä sekä radioamatööri ja karavaanari. Muuten terve.